Terugblik Vrijwilligersmarkt 2023

De Venrayse Vrijwilligersmarkt was, hoe kan het ook anders met zo'n mooi weer, een geslaag en drukbezocht evenement!

Na de opening door Wethouder Martin Leenders, bemanden maar liefst 28 deelnemende organisaties de marktkramen, en konden de inwoners van Venray op zoek naar interessant en vooral gewaardeerd vrijwilligerswerk. In een stralend zonnetje presenteerden de organisaties zich aan het publiek, en vermaakten de kinderen zich op het door Versleijen Party & Event Support gesponsorde springkussen.

Voor degenen die zich tijdens de markt inschreven voor de nieuwsbrief van Match, werd een verrassingspakket verloot. Jan van de Broek was de gelukkige onder hen die de pakket in ontvangst mocht nemen (rechtsboven in de foto).

Match bedankt verder Intoappsnwebs en PLUS Guido van Dijck voor de gesponsorde en voortreffelijke lunch, die tevens door Guido van Dijck werd verzorgd en bezorgd. Ook bedanken wij Hotel Café Hulsman voor hun medewerking aan dit geslaagde evenement. We zien iedereen weer graag volgend jaar!


markt

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.