Laatste Nieuws     |     Nieuws archief    |     Laatste Nieuwsbrief    |    Nieuwsbrief archief

BHV basis diverse datums

In verband met dat wij diverse datum mogelijkheden hebben is deze cursus niet in de agenda geplaatst.Blended Learning is een combinatie van E-learning (een internet-lesprogramma met een eendaagse praktijkopleiding. In overleg met Weijs & Hooft opleidingen wordt bepaald welke de meest geschikt is: de tweedaagse opleidingen of de Blended Learning opleiding. Met de E-learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de eendaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald.Het E-learning programma bestaat uit de modulen: Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding, Ontruiming, Studielast Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het E-learning programm. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een dag.

Match biedt POWER veerkracht op leeftijd aan

Match voor Vrijwilligers start met POWER veerkracht op leeftijd. Een concept waarin deelnemers met elkaar in een serie van vijf workshop van ongeveer 2 uur in gesprek gaan over hoe zij in het leven staan en waar op dit moment hun interesses of behoeften liggen. Met POWER hebben deelnemers een instrument in handen om zelf te zorgen voor nieuwe inspiratie, sociale vitaliteit en verbindingen met andere leeftijdsgroepen.

Vrijwilligers voor scheidingskinderen gezocht!

Bieden praktische hulp bij uitvoering omgangsregelingGescheiden ouders zijn verplicht een omgangsregeling vast te leggen. In de praktijk valt dit niet altijd mee. Omdat de verhoudingen na een scheiding ingewikkeld en pijnlijk kunnen zijn, kan heteven duren voordat ouders goede afspraken hebben gemaakt. Als vrijwilliger bij BOR bied je praktische hulp aan gescheiden ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar bij het nakomen van de afspraken over de omgangsregeling.

Match voor vrijwilligers gaat samenwerking aan met POWER

In het eerste kwartaal van 2019 start Match voor vrijwilligers in Venray met een nieuw project: POWER Veerkracht op leeftijd. POWER is een project voor, in beginsel, senioren die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten.

Wie draag jij voor voor de PLUUM?

Welke vrijwilliger bij jullie verdient er dit jaar een Pluum? Als organisatie of vereniging kun je weer een naam doorgeven van één vrijwilliger van jullie die een Pluum verdient.Het is ook mogelijk om een groep van vrijwilligers voor te dragen die gezamenlijk aan hetzelfde project gewerkt hebben, en hiervoor samen één Pluum verdienen.

Winnares prijsvraag

Enige tijd geleden heeft Match een prijsvraag geplaatst. De gelukkige winnares is Gerry Houben. Vanochtend is de prijs uitgereikt door bestuurslid Huub Thijssen. Gerry, veel plezier met jouw prijs.

Geslaagde Match on Tour in ’t Schöpke

Dinsdag vond de tweede bijeenkomst van Match on Tour plaats bij ’t Schöpke in de Venrayse wijk Veltum. Het thema van deze bijeenkomst was 'Ouderen in beweging'.

Leuk nieuws van Match & Catch!

Onlangs hebben wij het programma van Match & Catch aangepast en het allemaal gebruiksvriendelijker gemaakt. Je kunt je nu als organisatie en vrijwilliger apart aanmelden voor het programma. In het urenregistratie systeem kun je als vrijwilliger, je gewerkte uren voor meerdere weken invullen en je kunt via de rapportage zien welke weken/uren je reeds hebt ingevuld.

2e Vrijwilligersmarkt

Na het succes van afgelopen jaar organiseren Match voor Vrijwilligers, Synthese, Vitaal Kapitaal en de gemeente Venray wederom de vrijwilligersmarkt.

X-Triathlon, vrijwilligers gevraagd!

Op 17 juni 2018 vindt er in Venray een X triathlon plaats. Iedereen Kan Sporten Noord Limburg en Mee Noord en Midden Limburg organiseren deze X triathlon voor mensen met een beperking.

VrijwilligersCafé wordt Match "on Tour"

Het nieuwe “Match on Tour” gaat het stokje overnemen van de bekende VrijwilligersCafé’s van Match.

Studenten Emerson College zoeken vrijwilligerswerk

Het Emerson College is een Amerikaanse universiteit met een dependance in kasteel Well. Het onderwijs bestaat uit (klein)kunst, maar ook marketing en communicatie behoren tot het vakkenpakket. Het Emerson College in Well bestaat momenteel uit 87 studenten die 90 dagen in NL verblijven.

houd mij op de hoogte Match

Agenda

05sept
donderdag 05 september 2019 van 19:00 - 23:00 uur
Bedrijfshulpverlening (BHV) herhaling 5 en 12 september 2019
17sept
dinsdag 17 september 2019 van 19:30 - 21:30 uur
Training Word voor beginners
18sept
woensdag 18 september 2019 van 19:00 - 23:00 uur
VOL! Bedrijfshulpverlening (BHV) herhaling 18 en 25 september 2019
22okt
dinsdag 22 oktober 2019 van 19:30 - 21:30 uur
Training Mindfulness
24okt
donderdag 24 oktober 2019 van 19:30 - 21:30 uur
Basis Excel Training
07nov
donderdag 07 november 2019 uur
Match on Tour met als thema "Ik begin"
13nov
woensdag 13 november 2019 van 13:30 - 16:00 uur
Brandveilig Leven 13 en 27 november
29nov
vrijdag 29 november 2019 van 19:00 - uur
De Pluum

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs