Laatste Nieuws     |     Nieuws archief    |     Laatste Nieuwsbrief    |    Nieuwsbrief archief

Leuk nieuws van Match & Catch!

Leuk nieuws van Match & Catch!

Onlangs hebben wij het programma van Match & Catch aangepast en het allemaal gebruiksvriendelijker gemaakt. Je kunt je nu als organisatie en vrijwilliger apart aanmelden voor het programma. In het urenregistratie systeem kun je als vrijwilliger, je gewerkte uren voor meerdere weken invullen en je kunt via de rapportage zien welke weken/uren je reeds hebt ingevuld.

Omdat Match het ontzettend waardeert dat organisaties en vrijwilligers de stap hebben gezet om met Match & Catch mee te doen, krijgen alle vrijwilligers die nu geregistreerd staan 10 extra CATCHES!
Mooi meegenomen toch? Wij hopen dat je binnenkort al een leuke bestelling kunt doen in de speciale webshop. Ondertussen hebben we al flink wat producten en kortingen erin staan, zoals korting bij Van Haren, een kopje koffie bij de Hema, een mooi armbandje bij Rimenzo en ga zo door!

Er zijn ook maatschappelijk betrokken ondernemers die graag op een andere manier de Venrayse vrijwilligers in het zonnetje willen zetten. Wij mogen namelijk van Brasserie ’t Zusje een dinerbon (onbeperkt Tapa’s) voor twee personen t.w.v. 2x € 28.80 weggeven!

De dinerbon zullen wij op 1 mei 2018 verloten onder alle vrijwilligers die geregistreerd zijn in Match & Catch en uren hebben geschreven. Let op, je kunt je als vrijwilliger pas aanmelden wanneer jouw vrijwilligersorganisatie zich heeft aangemeld. Dus mocht dit nog niet het geval zijn, dan kun je jouw contactpersoon bij de organisatie waar je werkt vragen om zich te registreren als organisatie.

Doet je organisatie niet mee met Match & Catch en ken je het programma nog niet?

Dan geven we je hier nog even een beknopte toelichting.
In samenwerking met verschillende ondernemers is er een webshop gebouwd, speciaal voor vrijwilligers uit de gemeente Venray.
Met een uniek ontworpen urensysteem kun je als vrijwilliger je gewerkte uren registreren. Jouw vrijwilligersorganisatie(s), zorgt voor de goedkeuring van je uren. Voor elk uur krijg je een punt, een Catch genaamd. In de webshop staan allerlei leuke artikelen en kortingen, die gedoneerd worden door de maatschappelijk betrokken ondernemers. Je kunt shoppen in de webshop en betalen met je gespaarde Catches. Match zorgt voor een tegoedbon voor het bestelde artikel en/of korting waarmee je naar de betreffende winkel of onderneming kunt gaan.

Hoe doe je mee? Kijk hier op onze website voor meer informatie!

houd mij op de hoogte Match

Agenda

12mrt
donderdag 12 maart 2020 van 19:30 - 21:30 uur
Workshop "Verslaving"
16mrt
maandag 16 maart 2020 van 19:30 - 22:00 uur
Ontmoetingsbijeenkomst Boeiend & Vrijwillig
02apr
donderdag 02 april 2020 van 19:30 - 21:30 uur
Workshop "Jouw kwaliteiten, Jouw kracht" 2 en 9 april
12mei
dinsdag 12 mei 2020 van 14:00 - 16:00 uur
Match on Tour “Rondleiding Psychiatrie VVGI"

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs