De vrijwilligersverzekering, belangrijker dan je denkt!

Online voorlichting op dinsdag 20 oktober om 19.30uur

Voor veel organisaties zijn vrijwilligers onmisbaar. Sterker nog, zonder deze toegewijde mensen zouden heel veel organisaties direct omvallen. Maar werken met vrijwilligers brengt ook risico's met zich mee. Zo kunnen vrijwilligers een ongeluk krijgen en gewond raken, maar het is ook mogelijk dat een vrijwilliger anderen schade berokkent. Als organisatie ben je daar verantwoordelijk voor.

Gelukkig kun je je zich verzekeren. Welke verzekeringen bestaan er?
En hoe zit de vrijwilligersverzekering in elkaar?
Martin Leenders, coördinator van Match, praat je online in slechts een half uurtje bij op dinsdag 20 oktober om 19.30 (via Teams).
Geïnteresseerd? Hier kun je je inschrijven. Let op: je e-mailadres is bij het invulscherm een verplicht veld.

 

Toelichting Teams | Als gast deelnemen aan de (video)vergadering

Neem je als gast deel dan volg je onderstaande stappen:

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestigingsmail en daarna een officiële uitnodiging.

Ga naar de uitnodiging voor de vergadering en selecteer “deelnemen aan Microsoft teams-vergadering”.

Er opent nu een webpagina met twee keuzes:” Download de Windows-app” en “Neem deel aan de webversie”.
Neem je deel op het internet, dan gebruik je het beste Microsoft Edge of Google Chrome. Vervolgens geef je toestemming voor het gebruik van de microfoon en camera, zodat je zichtbaar bent en geluid hebt bij de vergadering.

Voer je naam in en kies de audio- en video-instellingen. Woon je de vergadering met meerdere personen bij, gebruik dan één apparaat die je eventueel aansluit op een groot beeldscherm. Wil iemand toch zelf beeld hebben kies dan “audio uitschakelen”. Hiermee voorkom je dat het geluid op meerdere apparaten afspeelt.

Ben je klaar met instellen klik dan op “nu deelnemen”.

Afhankelijk van de opties, die de organisator selecteert (wel of niet direct deelnemen), neem je in een wachtruimte plaats De organisator van de vergadering krijgt vervolgens een melding en laat je toe tot de vergadering.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.