Actuele Trainingen     |     Terugblik trainingen

Terugblik Workshop "Jouw kwaliteiten, Jouw kracht"

 

Terugblik Workshop Jouw kwaliteiten- Jouw kracht!

Op 2 en 30 oktober 2018 hebben wij een interactieve workshop mogen organiseren waarin vrijwilligers aan de slag gingen met hun kwaliteiten.

Terugblik Training "De kracht van het team is elk lid"

Terugblik workshop “de kracht van elk team”

De deelnemers kwamen uit verschillende achtergronden en soorten vrijwilligerswerk.
In een anderhalf uur durende workshop hebben de deelnemers theorie gekregen over het ontstaan van een team en de voorwaarden voor teambuilding.
Daarnaast hebben zij door middel van oefeningen ook ervaren dat teambuilding , elkaar leren kennen in samenwerken, ook ontspannen en met een lach kan gebeuren.
Individueel heeft ieder daarna onderzocht (door middel van een test) wat zijn of haar favoriete groepsrol is (Belbinrollen) en hebben we samen gekeken welke krachten deze rol had en welke mogelijke valkuilen hieraan verbonden zijn.

 

 

Foto training peter

Terugblik "Wijs op weg met beperkingen"

De reacties op het vrijwilligerscollege ‘Wijs op weg met beperkingen’ van Match op donderdag 18 januari waren erg positief. Geriatief fysiotherapeut Martijn Houwen vertelde de aanwezige vrijwilligers op een enthousiaste manier over de manier waarop je ouderen kunt motiveren tot meer bewegen en hoe je hen bijvoorbeeld kunt helpen met opstaan en lopen.

Terugblik Training "Brandveilig Leven"

Match bedankt de Brandweer Venray voor de 2-daagse training “Brand veilig leven”. Deze training is georganiseerd door het Vrijwilligerscollege van Match. Het was een interessante training in een gezellige sfeer. De deelnemers hebben er veel van opgestoken. Na afloop ontvingen zij een certificaat en gaan verder door het leven als Ambassadeur van de brandweer.

De vrijwilligerscoach is een waardevolle aanvulling voor uw organisatie

Zij zijn de vrijwilligers die jouw organisatie kunnen ontlasten door ondersteuning bij het inwerken en behouden van (kwetsbare) vrijwilligers.

Match voor vrijwilligers organiseert een presentatie over de training Vrijwilligerscoach. Je krijgt informatie over de training vrijwilligerscoach, de voordelen die een vrijwilligerscoach jouw organisatie kan bieden en de aanmeldprocedure.

houd mij op de hoogte Match

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs