Actuele Trainingen     |     Terugblik trainingen

Agenda

Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Ontmoetingsbijeenkomst Boeiend & Vrijwillig
Maandag, 16 Maart 2020, 19:30 - 22:00
Hits : 405

BV

Waar vind je vrijwilligers voor je sportclub? En hoe behoud je ze?

Kom naar Boeiend & Vrijwillig op 16 maart 2020!
Aanvang: 19:30 tot 22:00uur
Locatie: SV Venray, Sportlaan 6, 5801 AH Venray

Onder de noemer Boeiend & Vrijwillig organiseren Match voor Vrijwilligers en Venray Beweegt een ontmoetingsbijeenkomst speciaal voor de Venrayse sportverenigingen waar het uitwisselen van ervaringen plaats kan vinden rond het binden en boeien van vrijwilligers binnen sportclubs. Leer van het vrijwilligersbeleid van collega-sportclubs, geef elkaar tips, bundel krachten, ontvang waardevolle adviezen, en dat allemaal volkomen vrijblijvend en gratis!

Vanuit de sportverenigingen in Venray is in april 2019 tijdens een bijeenkomst georganiseerd door Venray Beweegt aangegeven dat het steeds moeilijker is om vrijwilligers te vinden. Daarnaast is het steeds lastiger om vrijwilligers binnen een sportclub te behouden. Ook is er sprake is van vergrijzing binnen het bestaande vrijwilligersbestand. Vrijwel elke Venrayse sportvereniging herkent zich in bovenstaande problematiek. Om dit probleem te tackelen hebben Match voor Vrijwilligers en Venray Beweegt de koe bij de horens gevat en deze bijeenkomst georganiseerd van waaruit het Venrayse vrijwilligersbeleid rondom sportclubs succesvoller gemaakt kan worden.


aanmelden

Indien u zich niet kunt aanmelden via het aanmeldformulier, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een email te sturen. Aub uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer vermelden.

U ontvangt van ons een bevestiging per email.

Locatie SV Venray, Sportlaan 6, 5801 AH Venray

houd mij op de hoogte Match

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs