Actuele Trainingen     |     Terugblik trainingen

Agenda

Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Bedrijfshulpverlening (BHV) basis diverse data
Woensdag, 01 Januari 2020
Hits : 346

Blended Learning is een combinatie van E-learning (een internet-lesprogramma met een eendaagse praktijkopleiding. In overleg met Weijs & Hooft opleidingen wordt bepaald welke de meest geschikt is: de tweedaagse opleidingen of de Blended Learning opleiding. Met de E-learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de eendaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald.

Het E-learning programma bestaat uit de modulen: Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding, Ontruiming, Studielast Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het E-learning programm. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een dag.

Diploma:
Het BHV diploma is 1 jaar geldig. Na 1 jaar kan de cursisten de geldigheid van het diploma verlengen door het volgen van een op de herhaling afgestemd Blended Learning traject.

Kosten:

BHV basis (voor vrijwilligers van organisaties uit Horst) 149 euro

BHV basis (voor vrijwilligers van organisaties uit Venray) 199 euro

*) de vestigingsplaats van de organisatie is leidend. Niet de cursuslocatie Horst of Venray

**) Tot voor kort nam Match vanuit de subsidie/fondsen die Match ontving een deel van de kosten BHV voor haar rekening. Vanwege een wijziging in de subsidie/fondsen die Match ontvangt kunnen wij dat helaas niet meer. Voor de gemeente Horst kan dit wel. Om die reden is er een prijsverschil ontstaan voor deelnemers van organisaties uit Horst of Venray.


Wilt u zich aanmelden voor de BHV basis, gebruik onderstaande link om te informeren naar de datumopties.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie Sythese, Horst

houd mij op de hoogte Match

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs