Actuele Trainingen     |     Terugblik trainingen

Agenda

Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Geannuleerd!! Voorlichting "Ziekte van Lyme (Tekenbeet), voorkomen en behandelen"
Maandag, 23 Maart 2020, 19:30 - 21:30
Hits : 1138

Match voor Vrijwilligers sluit de deur tot en met minimaal 1 juni 2020 als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in ons land. Alle activiteiten die tot die datum gepland waren, zijn geannuleerd. We moeten mensen op dit moment niet bij elkaar brengen en even flink gas geven met zijn allen, zodat de situatie weer snel normaal wordt. Houdt onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

We zijn wel (beperkt) bereikbaar via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 0478-516995

 

 

Ziekte van Lyme, voorkomen en behandelen

ziekte van lymeVeel vrijwilligersorganisaties werken in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan de scouting, zorgboerderijen etc. Ook al denk je daar niet automatisch aan, is dat vaak niet zonder risico. De natuur is mooi, maar niet ongevaarlijk. Neem bijvoorbeeld de teek die zich overal bevindt. Dat beestje kan je aardig ziek maken, ondanks zijn kleine formaat. Wat kun je als vrijwilligersorganisatie doen om te voorkomen dat je vrijwilligers ziek worden van een tekenbeet? En hoe kun je de symptomen, van de door de teek veroorzaakte ziekte van Lyme, herkennen? De heer Philipsen, voorlichter bij Lymevereniging Nederland, geeft bij Match een lezing over de ziekte van Lyme. Onder meer preventie, het diagnostiseren en behandeling van de ziekte van Lyme komen op deze avond aan bod.

Voor meer informatie over de ziekte van Lyme kijk op https://lymevereniging.nl/

 

Datum: maandag 23 maart 2020
Tijdstip: 19:30 - 21:30 uur
Kosten: gratis
Locatie: Bibliotheek Venray 

Locatie Bibliotheek, Venray

houd mij op de hoogte Match

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs