Actuele Trainingen     |     Terugblik trainingen

Agenda

Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Maatschappelijk en Vrijwillig "DE markt van 2020"
Zaterdag, 05 September 2020, 10:00 - 14:00
Hits : 390

Maatschappelijk en Vrijwilligvrijwilligersmarkt zonder tekst aang
Dé markt voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke stage.

Na het succes in 2017 en 2018 komt er dit jaar weer een vrijwilligersmarkt. Deze wordt georganiseerd door Match voor Vrijwilligers en het Raaylandcollege. Deze markt is een ideale manier om verbindingen te leggen tussen vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk en de maatschappelijke stage. Gezien het succes van de vorige markten is er dit jaar wederom gekozen voor het Schouwburgplein als locatie. De markt wordt gehouden op 5 september 2020.

Zoals de ondertitel al vermeldt is nieuw aan deze markt het verbinden van vraag en aanbod van de maatschappelijke stage. Deze is bedoeld voor de derdejaars leerlingen van het vmbo en de vierdejaars leerlingen van Havo en Vwo. De markt is voor de leerlingen een goede manier om zich een beeld te vormen van de stagemogelijkheden in en om Venray.

Ook u als organisatie bent van harte welkom om u op deze markt te presenteren. Hiervoor kunt u zich aanmelden via deze link. Als u zich aanmeldt krijgt u een échte weerbestendige marktkraam van 4 meter breed, die u deelt met een collega-organisatie. En... Het is geheel gratis! Behalve als u zonder afmelding verstek laat gaan (uiterlijk één week voor het event). Dan moet de organisatie logischerwijs een bedrag van € 40,00 in rekening brengen.

Het event duurt van 10.00 tot 14.00uur en u kunt vanaf 9.00uur uw marktkraam inrichten. Let op, er is geen stroom of water aanwezig op het Schouwburgplein.

We hopen dat u wilt deelnemen aan het event er is plek voor 40 organisaties. Dus meld u snel aan want op = op!

 

aanmelden

Indien u zich niet kunt aanmelden via het aanmeldformulier, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een email te sturen. Aub uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer vermelden.

U ontvangt van ons een bevestiging per email.

houd mij op de hoogte Match

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs