Actuele Trainingen     |     Terugblik trainingen

Agenda

Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Dé cursus voor eerste hulp bij psychische problemen
Dinsdag, 11 Februari 2020, 09:00 - 16:00
Hits : 232

Mental Health First Aid cursus Dé cursus voor eerste hulp bij psychische problemen

Als iemand zich in zijn vinger snijdt of zichzelf verbrandt, dan pak je de EHBO-koffer. Maar wat doe je als een geliefde, een vriend, de buurman of je leerling een paniekaanval krijgt, zijn bed niet meer uitkomt of steeds somberder wordt? Bijna de helft van de volwassen Nederlandse bevolking krijgt ooit in het leven te maken met psychische problemen. Leer signalen van psychische problemen te herkennen en mensen te ondersteunen!
In de cursus vergroot je je kennis over psychische aandoeningen en leer je situaties beter inschatten. Je oefent hoe je het gesprek kunt aangaan met iemand die psychische problemen ervaart en hoe je kunt handelen als iemand in een crisis verkeert. Met de kennis en vaardigheden die je in de cursus leert, kun je echt het verschil maken in het leven van iemand die het psychisch moeilijk heeft.

Wil je meer weten over de training? Bekijk dan het filmpje via deze link en/of lees meer informatie op de website website

Via Match voor vrijwilligers biedt de gemeente Venray de gelegenheid tot het gratis volgen van deze cursus. De cursus beslaat 2 dagen en wordt gehouden op 11 en 18 februari telkens van 9 tot 16 uur. De lunch (12-13 uur) is niet inbegrepen.
De locatie: Schouwburg Venray

aanmelden

Er zijn 8 plaatsen beschikbaar. Let op, vol=vol.
*Bij het aanmeldformulier wordt gevraagd naar een factuuradres: dat hoeft u niet in te vullen 

houd mij op de hoogte Match

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs