Onze ambassadeurs

Match is in de gemeente Venray hét loket voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Match richt zich daarbij op 3 pijlers: verbinden – waarderen – opleiden. Sinds kort bestaat de mogelijkheid voor bedrijven, instellingen en particulieren om Match financieel te ondersteunen. De ambassadeurs helpen ons om bedrijven te benaderen en ons aan te bevelen.

 

Ambassadeurs

Hans Gilissen

Hans Gilissen

De burgemeester onderstreept regelmatig het belang van vrijwilligerswerk in de samenleving en de noodzaak van waardering van deze vrijwilligers.
Fred Welschen

Fred Welschen

Fred Welschen is voormalig directeur van een groot Venrays bedrijf in de automotivebranche en zeer actief als bestuurslid bij het Odapark. Samen met Hans Gillissen gaat hij het belang van Match voor Vrijwilligers uitdragen bij andere bedrijven.
Angelique Jansen

Angelique Jansen

Angelique Jansen-Swinkels is vanaf 1 januari 2018 directievoorzitter van de Rabobank. Samen met onze andere ambassadeurs, gaat ook hij het belang van Match voor Vrijwilligers uitdragen bij o.a. bedrijven.
Guido van Dijck

Guido van Dijck

Guido van Dijck, eigenaar van supermarkt PLUS van Dijck, is de nieuwe ambassadeur van Match geworden. De komende periode zullen we meer van hem horen en verschijnt er in de nieuwsbrief en op onze website een interview met Van Dijck.

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs