Laatste Nieuws     |     Nieuws archief    |     Laatste Nieuwsbrief    |    Nieuwsbrief archief

Informatiebijeenkomst Match & Catch voor organisaties

Informatiebijeenkomst Match & Catch voor organisaties

Beste organisatie,

Match voor vrijwilligers heeft een uniek idee ontwikkeld om vrijwilligers in de gemeente Venray continu te waarderen. Ook voor de vrijwilligers bij jullie organisatie zou het fantastisch zijn om aan dit waarderingsprogramma Match & Catch mee te kunnen doen. Het hele jaar door een gevoel van waardering voor het vrijwilligerswerk.

De vrijwilligers kunnen hieraan meedoen als de vrijwilligersorganisatie deelneemt. Voor de organisatie zit er niet veel werk aan vast. Eenmaal per week/tweewekelijks de gewerkte uren van je vrijwilliger accorderen in het registratiesysteem. Dat is eigenlijk alles. Doe mee !!!

Continue waardering voor de vrijwilligers uit de gemeente Venray: Match & Catch
Vrijwilligers besteden hun tijd met veel liefde, inzet en enthousiasme voor het vrijwilligerswerk. Match ziet graag dat deze onmisbare vrijwilligers zich continue gewaardeerd voelen voor al het werk dat zij doen.  

In samenwerking met verschillende ondernemers is er een webshop gebouwd, speciaal voor vrijwilligers uit de gemeente Venray. Met een uniek ontworpen urensysteem kunnen vrijwilligers hun gewerkte uren registreren. De vrijwilligersorganisaties, waar zij werken, zorgen voor de goedkeuring van deze uren.
Voor elk uur krijgt men een punt, een Catch genaamd. In de webshop staan allerlei leuke artikelen en kortingen, die gedoneerd worden door de maatschappelijk betrokken ondernemers. Vrijwilligers kunnen shoppen in de webshop en betalen met hun gespaarde Catches.
Match zorgt voor een tegoedbon voor het bestelde artikel en/of korting waarmee de vrijwilliger naar de betreffende winkel of onderneming kan gaan.
Match & Catch is er voor alle vrijwilligers binnen de gemeente Venray. Het is belangrijk dat zij zich continu gewaardeerd voelen, zij zijn het meer dan waard!


Match voor vrijwilligers wil jullie graag persoonlijk informeren over dit project en laten zien hoe het in de praktijk werkt. We hebben hiervoor 3 informatiebijeenkomsten gepland bij Match, Dr. Poelsstraat 6 in Venray:

Woensdag 15 november 2017 van 19.00 tot 20.30 uur
Donderdag 16 november 2017 van 13.30 tot 15.00 uur
Donderdag 16 november 2017 van 19.00 tot 20.30 uur

We zien je graag op een van deze dagen!! Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

 

 Hier aanmelden

houd mij op de hoogte Match

Agenda

12mrt
donderdag 12 maart 2020 van 19:30 - 21:30 uur
Workshop "Verslaving"
16mrt
maandag 16 maart 2020 van 19:30 - 22:00 uur
Ontmoetingsbijeenkomst Boeiend & Vrijwillig
02apr
donderdag 02 april 2020 van 19:30 - 21:30 uur
Workshop "Jouw kwaliteiten, Jouw kracht" 2 en 9 april
12mei
dinsdag 12 mei 2020 van 14:00 - 16:00 uur
Match on Tour “Rondleiding Psychiatrie VVGI"

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs