Laatste Nieuws     |     Nieuws archief    |     Laatste Nieuwsbrief    |    Nieuwsbrief archief

Match on Tour: “hoe gaat het met je?”

Op donderdag 30 augustus 2018 is Match on Tour van 20:00 tot 22:00 te gast in wijkcentrum ’t Stekske in Landweert.

Match feliciteert Karin Jeuken!

Onlangs hebben wij het programma van Match & Catch aangepast en omdat Match het ontzettend waardeert dat organisaties en vrijwilligers de stap hebben gezet om met Match & Catch mee te doen, kregen alle vrijwilligers die per 1 mei jl. geregistreerd stonden 10 extra CATCHES!

Match on Tour: Ouderen in beweging

Op 24 april a.s. slaat “ Match on tour “ zijn tenten op in het wijkcentrum 't Schöpke met als thema “ Ouderen in beweging“ van 20:00-22:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst geeft Venray Beweegt uitleg over diverse onderwerpen die met bewegen in Venray te maken hebben zoals de beweegpas, beweegkaart en uiteraard de vele voordelen van bewegen.

Bijeenkomst over Match & Catch

Beste organisatie, Match & Catch is 1 december 2017 live gegaan en wij zijn verheugd dat het met veel enthousiasme is ontvangen. Zowel door organisaties, ondernemers en vrijwilligers. Wij zien natuurlijk graag zoveel mogelijk vrijwilligers meesparen voor Catches, waarmee ze in de webshop leuke producten en/of kortingen kunnen bestellen.

Uitreiking de Pluum in de Schouwburg Venray groot succes

Op 14 december organiseerde Match voor vrijwilligers onder de noemer “vrijwilligerswerk, uit de kunst!” de uitreiking van de Pluum in de Venrayse Schouwburg.

Waardering voor vrijwilligerswerk in Venray

Match organiseerde de Pluum gisterenavond. Uitreiking van 22 Pluumen in de Venrayse Schouwburg. Het was een geslaagde en gezellige avond!

Match organiseert uitreiking de Pluum in de Schouwburg Venray

Op 14 december vindt onder de noemer “Vrijwilligerswerk: uit de kunst!” de uitreiking van de Pluum plaats in de Schouwburg Venray. De Pluum is een blijvende blijk van waardering voor vrijwilligers die volgens hun vrijwilligersorganisatie een pluim verdienen. De Pluum belooft een bruisende, kunstzinnige, en vooral gezellige avond te worden waar alle vrijwilligers van de gemeente Venray welkom zijn om zich onder te dompelen in een avond vol interactie. Het wordt allesbehalve een standaard prijsuitreiking. Je wandelt van hapje naar drankje, van een cartoonist naar een leuk spel, en dat alles in een gezellige sfeer met live muziek van d’Accord. Laat je waarderen en kom ook!

Leve de Vrijwilliger!

Donderdag 7 december 21:30 • BNNVARA • 50 min. Het reilen en zeilen van onze maatschappij drijft voor een belangrijk deel op de inzet van vrijwilligers. Deze film brengt een ode aan de vrijwilligers. bron: www.npo.nl

Meld je vrijwilliger(s) aan voor De Pluum!

Kan nog tot 7 december.  Op 14 december vindt onder de noemer “Vrijwilligerswerk: uit de kunst!” de uitreiking van de Pluum plaats in de Schouwburg Venray.

VrijwilligersCafé "Vrijwilligerswerk in de wijken"

Donderdag 23 november a.s. vindt er weer een vrijwilligerscafé plaats in café Hulsman op het Henseniusplein te Venray van 19-21 uur. Het thema is dit keer “Vrijwilligerswerk in de wijken”. Naast sprekers uit de verschillende wijken staat ook de vrijwilligersverzekering op het programma. Vrijwilligers uit verschillende wijken geven inzicht in het vrijwilligerswerk binnen hun wijk en wat hun ervaringen zijn met diverse activiteiten door hen georganiseerd. Op deze avond is er ook gelegenheid om met elkaar andere activiteiten te bespreken.

Informatiebijeenkomst Match & Catch voor organisaties

Beste organisatie, Match voor vrijwilligers heeft een uniek idee ontwikkeld om vrijwilligers in de gemeente Venray continu te waarderen. Ook voor de vrijwilligers bij jullie organisatie zou het fantastisch zijn om aan dit waarderingsprogramma Match & Catch mee te kunnen doen. Het hele jaar door een gevoel van waardering voor het vrijwilligerswerk.

Match & Catch!

Op 1 december gaat dit waarderingsprogramma van start. Vrijwilligers worden gewaardeerd voor het vrijwilligerswerk dat ze doen en kunnen Catches sparen voor leuke extraatjes. Momenteel wordt in samenwerking met de Venrayse winkeliers de webshop gevuld. In november ontvangen de vrijwilligers en organisaties uitgebreid bericht over de manier hoe ze hieraan kunnen deelnemen. Vrijwilligerswerk krijgt meer gezicht in Venray!

Wij breiden onze VrijwilligersAcademie verder uit!

Naast de al jarenlang bestaande cursussen die wij organiseren, zoals BHV en Instructie Verantwoord Alcohol schenken, starten we in samenwerking met Venray Beweegt met Reanimatie trainingen.

Welke vrijwilliger bij jullie verdient er dit jaar een Pluum?

Als organisatie of vereniging kun je weer een naam doorgeven van één vrijwilliger van jullie die een Pluum verdient.

VrijwilligersCafé "Het Sportcafé"

Donderdag 26 oktober organiseert Match voor vrijwilligers weer een VrijwilligersCafé: Het sportcafé. Een interessant café voor jong en oud waarin diverse topics aan bod komen.

VrijwilligersCoach bij Match

Match voor vrijwilligers start nog dit jaar met twee opleidingen voor de VrijwilligersCoach.
Pagina 1 van 5

houd mij op de hoogte Match

Agenda

02apr
donderdag 02 april 2020 van 19:30 - 21:30 uur
Geannuleerd!! Workshop "Jouw kwaliteiten, Jouw kracht" 2 en 9 april
12mei
dinsdag 12 mei 2020 van 14:00 - 16:00 uur
Geannuleerd!! Match on Tour “Rondleiding Psychiatrie VVGI"
05sept
zaterdag 05 september 2020 van 10:00 - 14:00 uur
Maatschappelijk en Vrijwillig "DE markt van 2020"

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs