Laatste Nieuws     |     Nieuws archief    |     Laatste Nieuwsbrief    |    Nieuwsbrief archief

Match voor vrijwilligers gaat samenwerking aan met POWER

Match voor vrijwilligers gaat samenwerking aan met POWER

In het eerste kwartaal van 2019 start Match voor vrijwilligers in Venray met een nieuw project: POWER Veerkracht op leeftijd. POWER is een project voor, in beginsel, senioren die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten.

In een workshopreeks verkennen de deelnemers met elkaar keuzes voor de toekomst. Ze bekijken hun huidige situatie en wat ze in de toekomst willen. Daarbij inspireren ze elkaar. In de workshops komen vijf levensdomeinen aan bod: lichaam & geest, sociale contacten, materiële situatie, arbeid & activiteiten en waarden & inspiratie aan bod.

Op dit moment worden vier medewerkers van Match voor vrijwilligers door Power/Gilde Nederland getraind om de workshops te kunnen begeleiden.

POWER veerkracht op leeftijd is een landelijk initiatief van Gilde Nederland en draait op dit moment in 17 andere gemeenten. In de gemeente Venray gaat Match voor vrijwilligers POWER uitvoeren en begeleiden. Venray is de eerste gemeente in Limburg, die hiermee van start gaat.

Wilt u alvast meer informatie? Neem gerust op met Match voor vrijwilligers via 0478-516995 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Logo Power    gilde

houd mij op de hoogte Match

Agenda

02apr
donderdag 02 april 2020 van 19:30 - 21:30 uur
Geannuleerd!! Workshop "Jouw kwaliteiten, Jouw kracht" 2 en 9 april
05sept
zaterdag 05 september 2020 van 10:00 - 14:00 uur
Maatschappelijk en Vrijwillig "DE markt van 2020"

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs