De vrijwilligerscoaches van Match stellen zich voor

Vrijwilligerswerk is voor veel mensen een mooie mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen, sociale contacten op te bouwen, werkervaring op te doen en nog veel meer. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om de stap naar vrijwilligerswerk te zetten. Herken jij je hierin? Wil je graag vrijwilligerswerk doen maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Dan kunnen de vrijwilligerscoaches van Match iets voor je betekenen!

Na een intakegesprek kijken wij samen waar je kracht ligt, wat je leuk vindt om te doen en waar je vrijwilligerswerk zou kunnen doen. Jouw persoonlijke coach begeleidt jou in dit hele proces zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
Vrijwilligersorganisaties waar vrijwilligers werkzaam zijn kunnen ook een beroep doen op onze vrijwilligerscoaches. Het kan zijn dat u een vrijwilliger kent die coaching kan gebruiken op de werkplek, zodat deze zich verder kan ontwikkelen. U kunt altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken. Bij Match Coaching staat de vrijwilliger centraal in het hele coachproces.

Wij kijken naar en bespreken de volgende kernpunten
- Interesses
- Talenten
- Kennis
- Kwaliteiten

Match Coaching werkt laagdrempelig en persoonlijk !!!

handen vrijwlligers

Asmaa

Hallo, ik ben Asmaa en onlangs opgeleid tot vrijwilligerscoach bij Match voor vrijwilligers. Ik heb er erg veel zin om vrijwilligers te coachen richting vrijwilligerswerk wat bij hen past. Samen gaan we aan de slag om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het beste uit de ander halen, dat is mijn passie!

Robert

Ik ben Robert, werkzaam bij Match sinds 2016. Ik kreeg de kans om vrijwilligerscoach te worden bij Match en deze mogelijkheid heb ik met twee handen aangegrepen. Samen met mijn collega’s wil ik vrijwilligers graag helpen met problemen die ze ervaren in het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk. Persoonlijke aandacht is voor mij erg belangrijk. De kwaliteiten en ervaring van de persoon proberen naar boven te halen, want iedereen heeft talenten die nog niet zichtbaar zijn door omstandigheden.

Margret

Hallo ik ben Margret, afgelopen april heb ik bij Match mijn certificaat behaald als vrijwilligerscoach. Waarom vrijwilligerscoach? Al jaren ben ik als vrijwilliger bij diverse projecten coördinator en bestuurslid (secretaris bij Stg. Spelen Doe Je Zo!). Ik merkte en zag dat niet iedereen het even gemakkelijk vond om als vrijwilliger aan de slag te gaan (om welke reden dan ook). Mijn doel is (nu met certificaat op zak!) om veel meer mensen te begeleiden, samen zoeken naar een passende plek die bij jou past!

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs